Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.6g0.2g0.7g
Vispikerma Flora 20%37g82kcal1.1g1.9g7.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki37g21kcal3.2g1.9g0.1g0g
Mansikka 30g14kcal0.1g2.5g0.1g0.6g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)37g23kcal0.2g4.9g0.2g0.8g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g665kcal21.4g88.6g23g4.2g
Valittu annoskoko214g332kcal10.7g44.3g11.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna107g166kcal5.4g22.2g5.8g1.1g
Arvot/100g100g155kcal5g20.7g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653