Bataatti porkkana sosekeitto Hajdu

Kuori porkkanat ja bataattit paloittele kattilaan, lisää vesi, tuore basilika, suola ja pavut.

Soseuta keitto kun porkkanat ja bataatti kypsät lisää juusto ja kerma kieuhauta vielä kasaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 50g41kcal0.8g8.5g0g1.5g
Porkkana 20g6.5kcal0.1g1.1g0g0.5g
Papuja tomaattikastikkeessa (Euro-shopper), annos 400g20g16kcal1g2.7g0.2g0g
Basilika, tuore0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)6.7g4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Philadelphia Light, valkosipuli & yrtit (Kraft), annos 5g7.9g12kcal0.6g0.4g0.9g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g158kcal5.2g26g2.8g4g
Valittu annoskoko215g79kcal2.6g13g1.4g2g
Annoskoko puolitettuna107g40kcal1.3g6.5g0.7g1g
Arvot/100g100g37kcal1.2g6.1g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319193