Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa141g24kcal0.6g3.5g0.8g1g
Pekoni (Dulano)17g43kcal3g0.5g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)28g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g14g55kcal4.1g0.2g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g325kcal22.2g10.4g21.4g2.4g
Valittu annoskoko215g162kcal11.1g5.2g10.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna108g81kcal5.6g2.6g5.4g0.6g
Arvot/100g100g76kcal5.2g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882