TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)47g130kcal5.1g23.9g1.4g1.3g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)75g209kcal13.5g0g17.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g13g2.6kcal0.1g0.5g0g0.8g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%20g47kcal5.9g0.5g2.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%37g45kcal1.1g1.7g3.7g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g927kcal51.8g55g55g5g
Valittu annoskoko215g463kcal25.9g27.5g27.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna107g232kcal13g13.8g13.8g1.3g
Arvot/100g100g216kcal12.1g12.8g12.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945