Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g90g117kcal18.9g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Voimariini normaalisuolainen1.1g8.1kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g280kcal38.8g3.4g12g0.4g
Valittu annoskoko215g140kcal19.4g1.7g6g0.2g
Annoskoko puolitettuna108g70kcal9.7g0.9g3g0.1g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480