Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 38g28kcal4.9g0.4g0.1g2.6g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 67g596kcal0g0g67.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 487g1671kcal49.6g340.9g5.8g17g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)375g974kcal97.4g5.6g63.7g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g300g342kcal42g3g18g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)300g120kcal5.1g24.6g0.3g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g200g120kcal0.8g30g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4280g7699kcal399.6g809g311g40.8g
Valittu annoskoko2140g3850kcal199.8g404.5g155.5g20.4g
Annoskoko puolitettuna1070g1925kcal99.9g202.3g77.8g10.2g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776