Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 323g90kcal3.8g13.1g0.6g6.8g
Vesi, vesijohtovesi 807g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 231g60kcal3.6g8.1g0.5g4.4g
Purjosipuli 66g15kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Lanttu 43g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g102g29kcal0.6g6.1g0.2g2.6g
Paprika punainen 39g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)430g108kcal4.3g23.7g0g6g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g11g5.9kcal0.5g0.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)65g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Soijakastike 6.5g3.9kcal0.3g0.6g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g8.1g15kcal0g3.6g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g11g3.2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g741kcal32g129.8g3.8g47.6g
Valittu annoskoko2142g370kcal16g64.9g1.9g23.8g
Annoskoko puolitettuna1071g185kcal8g32.5g1g11.9g
Arvot/100g100g17kcal0.7g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823