Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%734g734kcal88.1g19.1g35.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1049g629kcal15.7g136.3g1g9.4g
Keittojuurekset, Rainbow350g87kcal3.1g16.8g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g2956kcal215.6g345.8g79g18.8g
Valittu annoskoko2142g1478kcal107.8g172.9g39.5g9.4g
Annoskoko puolitettuna1071g739kcal53.9g86.5g19.8g4.7g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645