Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 304g246kcal4.8g51.1g0.2g9.1g
Mungpapu, Risenta467g1355kcal112.1g186.9g4.7g0g
Sipuli 129g39kcal1.6g6.2g0.3g2.2g
Kurkuma, annos 2g4.7g2.3kcal0g0g0.1g0g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Korianteri, tuore, annos 20g47g9kcal0.9g1.9g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 1168g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g3353kcal242.4g499.8g11.2g26.4g
Valittu annoskoko2142g1676kcal121.2g249.9g5.6g13.2g
Annoskoko puolitettuna1071g838kcal60.6g125g2.8g6.6g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344