Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g701g421kcal25.9g51.2g14g0g
Kananmuna kuoreton 289g412kcal36.1g0.9g29.6g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 241g757kcal25.4g143.1g5.3g13.3g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Tonnikala vedessä 526g549kcal118g0g7.9g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g175g456kcal52.6g3.5g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g5800kcal566g411.8g205.8g26.8g
Valittu annoskoko2142g2900kcal283g205.9g102.9g13.4g
Annoskoko puolitettuna1071g1450kcal141.5g103g51.5g6.7g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933