Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 256g2197kcal3.1g0g247g0g
Vesi1437g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g171g592kcal10.2g128g2.4g4.1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g269g916kcal5.4g8.1g94.3g0g
Maustepippuri, annos 1g1.8g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.2g20kcal0.8g2.8g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g7451kcal39g277.8g687.8g12g
Valittu annoskoko2142g3725kcal19.5g138.9g343.9g6g
Annoskoko puolitettuna1071g1863kcal9.8g69.5g172g3g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522