Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g375g2738kcal3.7g3.7g300g0g
Siirappi, tumma375g1200kcal0.4g277.5g0g0g
Sokeri 375g1522kcal0g374.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu153g193kcal16.8g0.5g13.8g0g
Neilikka, annos 4g11g41kcal0.4g9g0.4g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g41kcal0.4g9g0.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai844g2953kcal101.2g599.1g17.7g25.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4289g17375kcal245.8g2546.8g664.6g50.6g
Valittu annoskoko2144g8688kcal122.9g1273.4g332.3g25.3g
Annoskoko puolitettuna1072g4344kcal61.5g636.7g166.2g12.7g
Arvot/100g100g405kcal5.7g59.4g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103132