Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g900g6570kcal9g9g720g0g
Sokeri 255g1036kcal0g254.9g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 800g2745kcal81.5g560g9.6g28g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)140g307kcal0.4g74.5g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4294g21641kcal183.8g1875.4g1459.8g60.6g
Valittu annoskoko2147g10821kcal91.9g937.7g729.9g30.3g
Annoskoko puolitettuna1074g5410kcal46g468.9g365g15.2g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591