Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)999g1259kcal109.9g3g89.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g495kcal3g4.5g52.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki400g320kcal52g8g8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g200g719kcal55.9g4g53.9g0g
Kebabliha 400g872kcal99.4g0g53g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4296g7329kcal640.4g39g514.6g0g
Valittu annoskoko2148g3664kcal320.2g19.5g257.3g0g
Annoskoko puolitettuna1074g1832kcal160.1g9.8g128.7g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159