Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 299g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 599g1919kcal160.3g0g143.3g0g
Paprika, punainen225g58kcal2g10.3g0.9g4.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g299g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Maizena maissitärkkelys45g157kcal0.4g39.1g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 4.5g14kcal0.5g1g0.5g1.9g
Tomaattimurska Eldorado584g117kcal7g20.4g0.6g8.2g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl75g269kcal1.5g2g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4296g5189kcal347g168.4g349.2g37.6g
Valittu annoskoko2148g2595kcal173.5g84.2g174.6g18.8g
Annoskoko puolitettuna1074g1297kcal86.8g42.1g87.3g9.4g
Arvot/100g100g121kcal8.1g3.9g8.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616