Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g304g836kcal88.1g0.3g51.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 76g261kcal7.7g53.2g0.9g2.7g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g140g481kcal17.1g94.1g1.1g10.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g35g98kcal6.7g0g7.7g0g
Sinappi 19g25kcal0.8g2.6g1.1g0.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1169g533kcal35.1g56.1g17.5g0g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Ketsuppi, euro shopper21g21kcal0.2g4.8g0.1g0.3g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa351g459kcal63.1g4.6g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4298g5934kcal438.4g431.6g259.2g28.2g
Valittu annoskoko2149g2967kcal219.2g215.8g129.6g14.1g
Annoskoko puolitettuna1075g1484kcal109.6g107.9g64.8g7.1g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826