Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Vadelma 83g34kcal0.8g3.4g0.7g3.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka8.3g33kcal0g8.2g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe4.1g12kcal0g2.3g0g1.7g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 17g47kcal2.6g0g4.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 50g21kcal4.9g0.2g0g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g25g103kcal19.3g1.5g2.2g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)25g87kcal3.5g13.9g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g747kcal62.2g59g25.6g9.6g
Valittu annoskoko215g373kcal31.1g29.5g12.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna108g187kcal15.6g14.8g6.4g2.4g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177