Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 164g236kcal26.3g0g14.6g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha31g94kcal1.1g1.9g9g0g
Tilli, tuore 19g5.6kcal0.7g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g671kcal56.2g4.4g47.4g0.8g
Valittu annoskoko215g336kcal28.1g2.2g23.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna108g168kcal14.1g1.1g11.9g0.2g
Arvot/100g100g156kcal13.1g1g11g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571