Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g25g3.5kcal0.5g0.3g0g0g
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 125g95kcal2.3g19.3g0.3g1.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sinappi 4g5.3kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 11g99kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g528kcal16.6g41.4g31.8g3.2g
Valittu annoskoko215g264kcal8.3g20.7g15.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna108g132kcal4.2g10.4g8g0.8g
Arvot/100g100g123kcal3.9g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174