Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g58g99kcal9.3g0.3g7g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 28g14kcal0.3g2.6g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.5g3.7kcal0.2g0g0.3g0g
Aromisuola (5g)1.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g37g40kcal0.8g1.5g3.7g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g13g50kcal0.1g12.1g0.1g0g
Sinappi 3.5g4.6kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g424kcal21.8g34.4g22.8g1g
Valittu annoskoko215g212kcal10.9g17.2g11.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna108g106kcal5.5g8.6g5.7g0.3g
Arvot/100g100g99kcal5.1g8g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857