Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 153g28kcal0.9g3.8g0.6g1.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)55g11kcal0.3g1.9g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Mustapippuri, annos 1g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.4g4.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g122kcal2.4g13.6g5g2.6g
Valittu annoskoko215g61kcal1.2g6.8g2.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna108g31kcal0.6g3.4g1.3g0.7g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181