Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Kaali, valkokaali112g24kcal1.3g3.8g0.2g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.9kcal0.1g1.3g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 5.6g18kcal0.5g3.5g0.1g0.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g390kcal25.6g18.8g23g7g
Valittu annoskoko215g195kcal12.8g9.4g11.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna108g98kcal6.4g4.7g5.8g1.8g
Arvot/100g100g91kcal5.9g4.4g5.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423