Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 117g33kcal1.4g4.8g0.2g2.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.7g4.8kcal0.2g0.3g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow33g28kcal1.5g5g0.2g1.7g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)31g12kcal0.5g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g174kcal7.6g28.8g1.4g10g
Valittu annoskoko216g87kcal3.8g14.4g0.7g5g
Annoskoko puolitettuna108g44kcal1.9g7.2g0.4g2.5g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.7g0.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910