Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Valkokaali keräkaali 104g29kcal1.2g4.2g0.2g2.2g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Paprika punainen 18g5.2kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g26g31kcal0.6g1.2g2.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen42g58kcal7.9g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g275kcal20.2g14.2g13.6g5.6g
Valittu annoskoko216g137kcal10.1g7.1g6.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna108g69kcal5.1g3.6g3.4g1.4g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744