Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g55g19kcal0.5g3.6g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka11g3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g11g38kcal1.4g7.6g0.2g0.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.4g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana431g173kcal5g26.6g4.8g2.4g
Valittu annoskoko216g86kcal2.5g13.3g2.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna108g43kcal1.3g6.7g1.2g0.6g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.2g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625