Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 501g120kcal9.1g11g1.5g11.5g
Parsakaali brokkoli 501g176kcal23.1g9.8g1.5g12.5g
Broileri rintafile,maustamaton501g516kcal115.6g0.1g5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%250g325kcal7.5g5g32.5g0.3g
Kuohukerma,valio,2dl200g681kcal4g6g70.1g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g200g721kcal56.1g3.8g52g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4304g5077kcal430.8g71.4g325.2g48.6g
Valittu annoskoko2152g2539kcal215.4g35.7g162.6g24.3g
Annoskoko puolitettuna1076g1269kcal107.7g17.9g81.3g12.2g
Arvot/100g100g118kcal10g1.7g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226874