Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g250g35kcal4.8g3g0.5g0g
Kananmuna, keitetty 413g589kcal51.6g1.2g42.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro19g5.8kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1252g948kcal23.4g193g2.5g12.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Valkoviinietikka (Rajamäen)19g3.8kcal0g1.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 113g995kcal0g0g112.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4310g5286kcal165.4g414.4g320.8g29.4g
Valittu annoskoko2155g2643kcal82.7g207.2g160.4g14.7g
Annoskoko puolitettuna1078g1322kcal41.4g103.6g80.2g7.4g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174