Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g879g264kcal8.8g35.1g2.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g351g98kcal2.1g20.9g0.7g8.8g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.9g0.7g6g
Valkosipuli 123g133kcal9.7g20g0.7g2.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 47g420kcal0g0g47.4g0g
Flora culinesse53g390kcal0g0g43.2g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g351g316kcal3.5g21.1g24.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4312g3432kcal57.4g228g239.8g40.4g
Valittu annoskoko2156g1716kcal28.7g114g119.9g20.2g
Annoskoko puolitettuna1078g858kcal14.4g57g60g10.1g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026