Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)281g76kcal3.6g13.5g0.6g4.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Palsternakka 70g45kcal0.4g8.3g0.3g3.2g
Selleri, annos 50g70g10kcal0.7g2.1g0g0g
Lanttu 70g20kcal0.7g3.2g0.2g1.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 421g581kcal78.9g0g29.4g0g
Dolmio Light Classico Bolognese701g259kcal8.4g54.7g0.7g4.9g
Vesi, vesijohtovesi 421g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.4g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4312g2092kcal190.8g181.6g63.4g36.4g
Valittu annoskoko2156g1046kcal95.4g90.8g31.7g18.2g
Annoskoko puolitettuna1078g523kcal47.7g45.4g15.9g9.1g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953