Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Lohipakaste PIRKKA112g202kcal22.5g0g12.4g0g
Mustapippuri 1.8g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 7.9g56kcal0g0g6.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 28g10kcal0.9g1.4g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl28g24kcal0.4g1.2g2g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g668kcal50.8g20.8g42g2.8g
Valittu annoskoko216g334kcal25.4g10.4g21g1.4g
Annoskoko puolitettuna108g167kcal12.7g5.2g10.5g0.7g
Arvot/100g100g155kcal11.8g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124