Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0g
Sipuli, paistettu 30g30kcal0.4g1.5g2.5g0.5g
Pekoni, paistettu 53g271kcal8.6g0g26.7g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g17g25kcal3g0.2g1.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.3g26.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g1217kcal27.4g9.8g120.4g1g
Valittu annoskoko216g609kcal13.7g4.9g60.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna108g304kcal6.9g2.5g30.1g0.3g
Arvot/100g100g282kcal6.3g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776