Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kesäkurpitsa66g11kcal0.3g1.6g0.4g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Aurajuusto32g109kcal6.4g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g385kcal14.8g11.8g31.2g4.2g
Valittu annoskoko216g193kcal7.4g5.9g15.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna108g96kcal3.7g3g7.8g1.1g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569