Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 67g133kcal1.8g0.5g13g4.5g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g129g122kcal6.4g19.3g1.9g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.4g1.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.6g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g664kcal17g41.2g45.6g9.4g
Valittu annoskoko216g332kcal8.5g20.6g22.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna108g166kcal4.3g10.3g11.4g2.4g
Arvot/100g100g154kcal3.9g9.5g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173