Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa79g13kcal0.3g2g0.5g0.6g
Kanamuna kuoreton, annos 100g27g38kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 18g57kcal1.9g10.7g0.4g1g
Purjosipuli 34g7.7kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Rypsiöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g51g124kcal8.6g1.5g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g600kcal29.6g30.2g40.2g4.6g
Valittu annoskoko216g300kcal14.8g15.1g20.1g2.3g
Annoskoko puolitettuna108g150kcal7.4g7.6g10.1g1.2g
Arvot/100g100g139kcal6.9g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630