Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 64g147kcal12.2g0g10.9g0g
Paprika punainen 81g24kcal0.8g3.6g0.3g1.5g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g32g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Polar 10% (Valio)16g34kcal5.2g0g1.6g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.8g3.7kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g441kcal38g13g25.8g4.6g
Valittu annoskoko216g221kcal19g6.5g12.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna108g110kcal9.5g3.3g6.5g1.2g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3g6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051