Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 134g102kcal2.5g20.7g0.3g1.3g
Kananmuna kuoreton 7.3g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kauralese 3.4g12kcal0.6g1.5g0.3g0.6g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g46kcal1.4g9.4g0.2g0.5g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)22g26kcal0.5g5.8g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 7.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Kananmuna, keitetty 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Maito, Kevyt13g6.2kcal0.4g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g469kcal18g76g8.4g5.2g
Valittu annoskoko216g234kcal9g38g4.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna108g117kcal4.5g19g2.1g1.3g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.6g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196