Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki71g40kcal6g3.5g0.1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g71g508kcal0.7g0.7g56.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g252kcal7.5g51.4g0.9g2.6g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g1604kcal28.6g112.2g115g5.2g
Valittu annoskoko216g802kcal14.3g56.1g57.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna108g401kcal7.2g28.1g28.8g1.3g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330