Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali117g25kcal1.4g4g0.2g2.5g
Hirvenjauheliha oma saalis63g70kcal13.8g0g1.9g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g20g57kcal3.7g0.1g4.7g0g
Sipuli, paistettu 15g15kcal0.2g0.7g1.2g0.3g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g355kcal38.2g9.6g18.4g5.6g
Valittu annoskoko216g178kcal19.1g4.8g9.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna108g89kcal9.6g2.4g4.6g1.4g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508