Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g117kcal0g0g13g0g
Omena, keskikokoinen 200g104g35kcal0.2g7.4g0.3g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Maito, Kevyt31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Leseseos (3 viljan)10g27kcal1.7g3.5g0.6g3.1g
Sokeri 4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.6kcal0.1g1.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana433g734kcal14.4g92g33g11.4g
Valittu annoskoko216g367kcal7.2g46g16.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna108g184kcal3.6g23g8.3g2.9g
Arvot/100g100g170kcal3.3g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109