Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 78g83kcal3.1g15.2g0.7g1.4g
Hk, sininen lenkki 580g91g209kcal9.1g5.7g16.4g0.2g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka39g14kcal1.1g1.8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana433g616kcal26.8g46.2g35g3.4g
Valittu annoskoko216g308kcal13.4g23.1g17.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna108g154kcal6.7g11.6g8.8g0.9g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876