Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 36g30kcal0.6g6.1g0g1.1g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK29g50kcal4.4g0.7g3.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g13g7.9kcal0.2g1.7g0g0.1g
Paprika vihreä 7.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g15g5kcal0g1g0g0.3g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi73g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.1g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Kesäkurpitsa36g6.2kcal0.1g0.9g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana433g217kcal11.6g23g7.6g3.8g
Valittu annoskoko217g108kcal5.8g11.5g3.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna108g54kcal2.9g5.8g1.9g1g
Arvot/100g100g50kcal2.7g5.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564