Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 13g10kcal1.7g0.1g0.1g0.9g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.3g46kcal0g0g5.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.3g1.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana434g948kcal28.2g170.8g13.6g10.4g
Valittu annoskoko217g474kcal14.1g85.4g6.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna108g237kcal7.1g42.7g3.4g2.6g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.4g3.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049