Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 876g480kcal13.9g114.8g1.5g7.4g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g375g1138kcal71.3g1.9g93.9g0g
Kananmuna kuoreton 551g786kcal68.8g1.7g56.4g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 68g598kcal0g0g67.6g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g6105kcal312.4g253.2g439.6g21.4g
Valittu annoskoko2160g3053kcal156.2g126.6g219.8g10.7g
Annoskoko puolitettuna1080g1526kcal78.1g63.3g109.9g5.4g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268874