Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 667g160kcal12.1g14.7g2g15.3g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Parsakaali brokkoli 667g234kcal30.8g13g2g16.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr27g75kcal2.1g2.5g6.4g0.4g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)533g853kcal14.4g14.4g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g2788kcal125.8g114.8g181.8g73.8g
Valittu annoskoko2160g1394kcal62.9g57.4g90.9g36.9g
Annoskoko puolitettuna1080g697kcal31.5g28.7g45.5g18.5g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443139