Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President450g1161kcal85.5g2.2g90g0g
Kesäkurpitsa900g153kcal3.6g22.5g5.4g6.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g675g137kcal4.1g25.7g2g9.5g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 113g241kcal34.9g0g11.2g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g3782kcal256.2g100.8g262.2g31.6g
Valittu annoskoko2160g1891kcal128.1g50.4g131.1g15.8g
Annoskoko puolitettuna1080g946kcal64.1g25.2g65.6g7.9g
Arvot/100g100g88kcal5.9g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187663