Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät800g2992kcal104g552g48g48g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g1360g408kcal15g73.4g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g6800kcal238g1250.8g101.4g96g
Valittu annoskoko2160g3400kcal119g625.4g50.7g48g
Annoskoko puolitettuna1080g1700kcal59.5g312.7g25.4g24g
Arvot/100g100g157kcal5.5g29g2.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818