Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)588g4232kcal0.6g0.6g470.2g0g
Vesi441g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 397g3508kcal0g0g396.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki735g411kcal62.4g36.7g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g16303kcal126g74.6g1736.8g0g
Valittu annoskoko2160g8152kcal63g37.3g868.4g0g
Annoskoko puolitettuna1080g4076kcal31.5g18.7g434.2g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182880