Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark600g3180kcal47.4g192g252g0g
Kananmuna kuorineen punnittu900g1134kcal99g2.7g81g0g
Voi 600g4353kcal7.1g2.4g487.8g0g
Canderel makeutusjauhe30g115kcal0.9g27.9g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g30g180kcal7.2g2g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g17923kcal323.2g454g1674g0g
Valittu annoskoko2160g8962kcal161.6g227g837g0g
Annoskoko puolitettuna1080g4481kcal80.8g113.5g418.5g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204881