Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1196g252kcal14.4g40.7g2.4g25.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g598g167kcal3.6g35.6g1.2g14.9g
Sipuli (kuorittu)299g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)15g3kcal0g1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Oliiviöljy 40g357kcal0g0g40.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g1818kcal43.8g207.2g89.2g90.2g
Valittu annoskoko2160g909kcal21.9g103.6g44.6g45.1g
Annoskoko puolitettuna1080g454kcal11g51.8g22.3g22.6g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245118