Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 789g1125kcal98.6g2.4g80.8g0g
Sokeri 305g1237kcal0g304.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 350g1199kcal35.6g244.7g4.2g12.2g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g717g1793kcal0g444.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4320g10708kcal268.4g1992g170g24.4g
Valittu annoskoko2160g5354kcal134.2g996g85g12.2g
Annoskoko puolitettuna1080g2677kcal67.1g498g42.5g6.1g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245513